Sunday, November 23rd 2014, 4:11am UTC+1

You are not logged in.

  • Login
  • Register

Dear visitor, welcome to SEGGER Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Date of registration: May 1st 2012

Posts: 2

1

Wednesday, May 2nd 2012, 2:24pm

J-Link no found core mc13224

Hi
I'm buy a zfsm-201, is a proccesors with mc13224 (arm7), and have a j-link debugger.
when I connect the debugger to the processor, the debugger does not recognize the processor and say:

Info: TotalIRLen = ?, IRPrint = 0x..00000000000000000000000
Info: TotalIRLen = ?, IRPrint = 0x..00000000000000000000000
No devices found on JTAG chain. Trying to find devices on SWD.

No devices found on SWD.

Did not find any core.
Info: TotalIRLen = ?, IRPrint = 0x..00000000000000000000000
Info: TotalIRLen = ?, IRPrint = 0x..00000000000000000000000
No devices found on JTAG chain. Trying to find devices on SWD.


No devices found on SWD.


Did not find any core.
thanks

SEGGER - Erik

Super Moderator

Date of registration: Dec 20th 2011

Posts: 46

2

Wednesday, May 2nd 2012, 2:54pm

Hi,

We are not able to reproduce this here.
Find our setup listed below:
  • HW: J-Link V8.00
  • SW: V4.46d
  • Device: MC13224V (ARM7TDMI)
We performed a quick test with J-Link commander and everything works fine:


Do you have a second hardware (e.g. Evalboard) with an equal device on it?
If yes: Does this one work correctly with J-Link? If yes, could you please check for hardware differences between both hardware units?


Best regards,
Erik

Date of registration: May 1st 2012

Posts: 2

3

Wednesday, May 2nd 2012, 4:28pm

The j-link work correctly, i'm use this hardware in other module and work very good. No more hw betweens units, and the problem persists
thanks.
jmgelectronika has attached the following image:
  • pantallazo_jlink.jpg

This post has been edited 1 times, last edit by "jmgelectronika" (May 4th 2012, 4:33pm)


SEGGER - Alex

Super Moderator

Date of registration: Dec 18th 2007

Posts: 1,365

4

Thursday, May 3rd 2012, 9:01am

Hi,

This is not what we have asked for...
Could you please answer the questions Erik wrote in his last post?


Best regards
Alex